e-Бібліотека

Вибрана секція: Аналіз, метрологія та стандартизація харчових продуктів

Нижче представлений список публікацій електронної бібліотеки. Виберіть публікацію та натисніть "Перейти до публікації" щоб перейти до змісту.

pk Найменування Автор(и) Дата публікації
aa0b75fb-7b36-4618-ab4e-de67ad708cac Аналіз, метрологія і стандартизація харчових продуктів (V курс) Пилипчук Л.Л. 16 січня 2014р., 12:07 AM

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 79
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 99
Всього голосів: 294
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...