Перелік питань до контр. робіт з дисц. Технологія продукції ресторанного господарства
викладач Ярошенко Н.Ю.
Надіслав: Знаменська Ольга (7 жовтня 2013р.)
Анотація

Контрольні питання  з дисц. Технологія продукції ресторанного господарства

Контрольні питання з дисц. Технологія продукції ресторанного господарства
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Перелік питань до контр. робіт з дисц. Технологія продукції ресторанного господарства
(Практичні заняття)
Дата изменения:
27 березня 2018р., 1:50 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 5984

Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 79
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 99
Всього голосів: 294
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...