Робоча програма з дисципліни Технологія продукції ресторанного господарства
викладач Ярошенко Н.Ю.
Надіслав: Знаменська Ольга (30 вересня 2013р.)
Анотація

Робоча програма з дисципліни Технологія продукції ресторанного господарства

Робоча програма з дисципліни Технологія продукції ресторанних господарств
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Робоча програма з дисципліни Технологія продукції ресторанного господарства
(Робоча програма / Учбовий план)
Дата изменения:
27 березня 2018р., 1:34 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3333

Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 72
групою дистанційного навчання 95
е - бібліотекою 97
Всього голосів: 264
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...