Робоча програма з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
доц. Дзюндзя О.В.
Надіслав: Знаменська Ольга (21 березня 2018р.)
Анотація

Робоча програма з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Робоча програма з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Робоча програма з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
(Практичні заняття)
Дата изменения:
21 березня 2018р., 2:04 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3168

Опитування Чи брали Ви участь в дистанційному навчанні?
Мені це нецікаво 51
Ні, але хочу спробувати 155
Так, в ролі тьютора (студента) 180
Всього голосів: 386
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...