Обладнання та технологія кулінарного виробництва робоча програма заочна
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Обладнання та технологія кулінарного виробництва робоча програма заочна
(Робоча програма / Учбовий план)
Дата изменения:
28 грудня 2010р., 2:56 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 4254

Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 87
2 21
3 23
4 20
5 48
6 30
7 49
8 43
9 45
10 110
Всього голосів: 476
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...