Обладнання та технологія кулінарного виробництва практичні роботи заочна
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Обладнання та технологія кулінарного виробництва практичні роботи заочна
(Практичні заняття)
Дата изменения:
24 грудня 2010р., 12:21 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3832

Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 66
групою дистанційного навчання 87
е - бібліотекою 97
Всього голосів: 250
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...