Міжнародна конференція «ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (ICTERI 2018).
14-18.05.2018 на базі Київського національного унівесритетету ім. Т.Шевченка відбулася міжнародна конференція «ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (ICTERI 2018). 
  Від кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики ХДУ були представлені 12 викладачів і 8 студентів, статті яких пройшли рецензування і були представлені авторами на англійській мові упродовж конференції.
  В рамках конференції відбувались наступні воркшопи: «Професійна перепідготовка і навчання упродовж життя з використанням ІКТ» (3L Person), «Інформаційні технології в економічних дослідженнях» (ITER 2018), PhD Symposium та Poster Demo Section. 
  Під час воркшопу «Професійна перепідготовка і навчання упродовж життя з використанням ІКТ» (3L Person) Є.Козловський зробив доповідь про систему комп’ютерної математики для освітніх цілей від колективу авторів – М.Львова, І.Черненко, Л.Шишко. Г.Кравцов і В.Кобець представили сучасну модель перегляду змісту навчальних планів в комп’ютерних науках; Н.Кушнір та Н.Валько поділилися досвідом створення STEM школи; студентка Катерина Панова презентувала рейтингову систему для науковометричних показників університетів, напрацьовану колективом авторів: О.Співаковським, М.Вінником, М.Полторацьким, Ю.Тарасіч. Практичну реалізацію контролю знань майбутніх ІТ фахівців з англійської мови представила О.Гнєдкова.