Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Ярошенко Н.Ю.
Надіслав: Знаменська Ольга (23 березня 2018р.)
Анотація

Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності

Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Практичні заняття)
Дата изменения:
23 березня 2018р., 1:33 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3605

Опитування Чи брали Ви участь в дистанційному навчанні?
Мені це нецікаво 51
Ні, але хочу спробувати 155
Так, в ролі тьютора (студента) 180
Всього голосів: 386
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...