Аналіз, метрологія і стандартизація харчових продуктів (V курс)
Пилипчук Л.Л.
Надіслав: Рябініна Ганна (16 січня 2014р.)
Анотація

Питання до заліку з дисципліни

Питання до заліку спеціаліст
Питання до заліку магістр
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Аналіз, метрологія і стандартизація харчових продуктів (V курс)
(Питання до іспиту)
Дата изменения:
2 грудня 2016р., 9:52 AM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 6035

Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 79
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 99
Всього голосів: 294
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...