Плани лекційних занять з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
доцент Дзюндзя О.В.
Надіслав: Знаменська Ольга (21 березня 2018р.)
Анотація

Плани лекційних занять з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Плани лекційних занять з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Плани лекційних занять з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення
(Практичні заняття)
Дата изменения:
21 березня 2018р., 3:45 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3165

Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 98
2 25
3 25
4 23
5 57
6 32
7 52
8 44
9 48
10 119
Всього голосів: 523
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...