e-Бібліотека

Вибрана секція: Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Нижче представлений список публікацій електронної бібліотеки. Виберіть публікацію та натисніть "Перейти до публікації" щоб перейти до змісту.

pk Найменування Автор(и) Дата публікації
94ba1eac-ac23-49a4-a8fb-dadad5962343 Перелік питань до екзамену з дисц. Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 22 березня 2018р., 12:47 PM
db9c2d12-9f61-4b19-a89d-a7f52bd67401 Перелік питань для вик. сам. роб. з дисц. Технологія харч. продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 22 березня 2018р., 12:41 PM
538d359b-b58e-4cf6-901f-776c6331145b Питання до контрольних робіт з дисц. Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 21 березня 2018р., 2:26 PM
ae602d1b-058b-49fa-80d7-ae7b63da5b54 Плани лекційних занять з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 21 березня 2018р., 3:44 PM
505b27df-319a-4c24-8d6d-fa76f1853f7b Плани семін. занять з дисц. Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 21 березня 2018р., 3:47 PM
caeacbae-1d5a-41d2-bdbb-7a3a145d4a3d Робоча програма з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення доц. Дзюндзя О.В. 21 березня 2018р., 1:35 PM
1d246509-a344-4a40-b43e-1b931b9c45b2 Список рекомених джерел з дисц. Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 22 березня 2018р., 12:50 PM
5c9d4578-362b-4e79-8d95-431db113f64b Тематика рефератів з дисципліни Технологія харчових продуктів функціонального призначення доцент Дзюндзя О.В. 22 березня 2018р., 12:44 PM

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 79
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 99
Всього голосів: 294
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...