Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Дзюндзя О.В.
Sender: Знаменська Ольга (31st october 2012)
Annotation

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
Discussion
Discuss (0 comments)

Authorization:

Sign Up / Remind password
Публикация
Name:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Practical Lessons)
Дата изменения:
31st october 2012, 10:45 AM
Rating:
Total grade: 0

Estimate publications the registered users can only

Просмотров: 6743

Voting What resource system "Kherson Virtual University" more useful for you?
e - library 99
group of distance learning 116
open group 79
In Total Votes: 294
Results...
Please, register for voting
All bookmarks...